Symbio Access devices - PC a Kompenzační pomůcky pro zrakově postižené

Logo iSymbio
SYMBIO Access devices s.r.o. Jana Růžičky 1165/2A, 148 00 Praha 4 Telefon: +420 739 094 745 E-mail: info@isymbio.cz

Mobilní telefon BlindShell Classic 2

Telefon BlindShell Classic 2 nabízí unikátní hardware, hmatná tlačítka, velký displej s možností velmi velkého zobrazení, ovládání hlasem a velmi hlasitý, kvalitní reproduktor. To vše dělá z mobilního telefonu BlindShell Classic 2 skvělou volbu nejen pro nevidomé nebo zrakově postižené, ale i pro seniory a pro ty, kteří neholdují dotikovým displejům a přesto chtějí být online a využívat dnes natolik běžné funkce jako umožňují chytré dotykové telefony.

Díky odečítání obrazovky nebo velkému displeji s možnostmi nastavení velkého písma můžete bez problémů procházet internet, řešit maily, využívat komunikační aplikace Messenger nebo WhatsApp. Jednoduše si spustíte YouTube, MP3 přehrávač nebo FM a Internetová rádia. Další aplikace si můžete stáhnout s BlindShell katalogu, který je neustále aktualizován a průběžně doplňován o další aplikace a vychytávky. BlindShell Classic 2 disponuje hlasovým ovládáním nebo nastavení rychlého přístupu, takže práce s ním je velmi rychlá a efektivní. Díky kvalitnímu fotoaparátu 13 MPx můžete použít třeba lupu pro předčítání předloh, detekci barev a samozřejmě fotografovat. Součástí telefonu blindShell Classic 2 jsou tzv. asistivní pomůcky jako je třeba možnost označování MFC předmětů. BlindShell Classic 2 má klávesnici s velkými, hmatnými tlačítky, speciálně navrženými pro pohodlné ovládaní telefonu.

Hlavní funkce

Balení obsahuje:

Ceny produktů

Příslušenství:

Konektivita

Technické parametry

Senzory

Všeobecné informace

Na mobilní telefon BlindShell Classic 2 se dá žádat jako o příspěvek na zvláštní pomůcku u příslušného úřadu práce, a to i zpětně, nejdéle však do jednoho roku od pořízení. Máte-li zájem o prezentaci mobilního telefonu, samozřejmě nás kontaktujte. Ve vyjmečných případech můžeme i mobilní telefon zapůjčit na zkoušku nebo v případě, že nemáte jiný mobilní telefon, který by vám vyhovoval se můžeme domluvit na zápůjčce na období, kdy si nový telefon pořídíte nebo než se vyřídí případná žádost u úřadu práce.