Symbio Access devices - PC a Kompenzační pomůcky pro zrakově postižené

Logo iSymbio
SYMBIO Access devices s.r.o. Jana Růžičky 1165/2A, 148 00 Praha 4 Telefon: +420 739 094 745 E-mail: info@isymbio.cz

Kapesní lupy Compact

Compact 4 HD

Compact 4 HD je stylová kapesní kamerová lupa s HD rozlišením, bez kompromisů ve funkčnosti či komfortu práce.
Compact 4 HD je navržen tak, aby práce s lupou byla co nejjednodušší. Posun po předloze je velmi snadný, Compact 4 HD se velmi dobře drží a snadno klouže po případných nerovnostech předlohy.
Ovládací tlačítka lupy jsou velmi zřetelná a dobře hmatná. Compact 4 HD je vybavena 4,3" (11 cm) obrazovkou s vysokým rozlišením, s plynulým zvětšením až 12krát. Vedle standardního fotorežimu lupa nabízí čtení v kontrastních čtecích režimech, kde je text (popředí) zvýrazněn proti papíru (pozadí).
Při čtení novin, časopisů, je vhodné využít čtecí stojánek, ke kterému je lupa magneticky přichycena. Tvarem stojánku je displej lupy nakloněný ke čtenáři a tedy umožňuje čtení i delších textů.
Samostatná lupa je velmi malá a lehká - snadno se vejde do kapsy.
Pro rychlý náhled - např. na cenovky v obchodě, jízdní řády, je lupa vybavena automatickým ostřením a tlačítkem pro fixaci obrazu.

Technické specifikace

Uživatelská příručka Compact 4"HD

Compact 5 HD

Compact 5 HD je stylová kapesní kamerová lupa s HD rozlišením, bez kompromisů ve funkčnosti či komfortu práce.
Compact 5 HD je navržen tak, aby práce s lupou byla co nejjednodušší. Posun po předloze je velmi snadný, Compact 5 HD se velmi dobře drží a snadno klouže po případných nerovnostech předlohy.
Ovládací tlačítka lupy jsou velmi zřetelná a dobře hmatná. Compact 5 HD je vybavena 5" (12,5 cm) obrazovkou s vysokým rozlišením, s plynulým zvětšením až 18krát. Vedle standardního fotorežimu lupa nabízí čtení v kontrastních čtecích režimech, kde je text (popředí) zvýrazněn proti papíru (pozadí).
Ergonomie lupy je přizpůsobena na pohodlné čtení dokumentů. Vestavěný čtecí stojánek umožní naklonění lupy při delším čtení, ale lze i samozřejmě číst operativně například čtení cenovek, jízdních řádů, či poznámek kdekoliv v terénu, bez vyklopení čtecího stojánku.
Díky provedení lupi je možné mít Compact 5 HD vždy při sobě.
Pro rychlý náhled nebo detajlnější prohlížení obrázků je lupa vybavena automatickým ostřením a tlačítkem pro fixaci obrazu.

Technické specifikace

Uživatelská příručka Compact 5 HD