Symbio Access devices - PC a Kompenzační pomůcky pro zrakově postižené

Logo iSymbio
SYMBIO Access devices s.r.o. Jana Růžičky 1165/2A, 148 00 Praha 4 Telefon: +420 739 094 745 E-mail: info@isymbio.cz

Apple počítače

MacBook AIR, MacBook Pro, iMac, Mac Pro nebo Mac mini jako Vaše kompenzační pomůcka

Digitální zápisník

V případě, že již vlastníte nějaké zařízení Apple, iPhone nebo iPad díky iCloudu tyto zařízení budou spolu komunikovat a vzájemně se synchronizovat bez Vašich větších zásahů. Všechny maily, kontakty, fotky, dokumenty a další budete mít vždy při ruce v počítači, iPhone nebo v iPadu ať už dokument či připomínku vytvoříte na jakémkoli zařízení.
A další programové vybavení?
Nejpoužívanější software z Windows lze pořídit i do Mac OS
Microsoft Office a Abbyy fine reader je samozřejmostí.
Dále lze do Macu nainstalovat i jako druhý systém Windows v případě, že máte strach z ostrého přechodu na Mac OS a kdykoli se můžete do něj přepnout po restartování Macu nebo lze použít program Parallels desktop což je virtualizační nástroj, který Vám umožní mít spuštěné oba systémy najednou.
Nezbytnou součástí pro pohodlnou práci je program NTFS Tuxera která do Mac OS přidá formát NTFS, který je běžný na discích a externích úložištích uživatelů, kteří pracují s Windows. Díky Tuxeře nebudete mít problém přenosu a zápisu souborů na úložiště.
V neposlední řadě je samozřejmá kompatibilita s běžně používanými braillskými řádky včetně námi dodávaných braillských řádku Esys Braillské řádky Esys
Ovládání systému MAC OS je odlišné než na Windows, ale po chvíli používání si zvyknete a vyzdvihnete výhody Apple zařízení a jejich možností zpřístupnění.
Nemusí te se bát, že na to budete sami. V rámci předání pomůcek a zařízení Apple probíhá školení s produktem a jeho ovládání včetně ovládání hlasového výstupu Voice Over a možností zvětšování.
Lze si s námi domluvit i individuální školení a mi Vás naučíme co budete potřebovat.
Zajímají vás bližší informace a chcete se s produkty Apple blíže seznámit a vyzkoušet si práci s nimi?
Kontaktujte nás a domluvte si s námi schůzku. Kontakty
V případě, že to máte k nám daleko, lze si domluvit návštěvu u Vás. Rádi přijedeme a produkty Apple ukážeme a můžete si sami vyzkoušet práci s Macem.
Vzhledem k velkému množství možných konfigurací nás v případě zájmu o cenovou nabídku kontaktujte a společně navrhneme řešení a vybereme další možné příslušenství nebo pro hardwarovou konfiguraci můžete využít přímo Apple konfigurátor na stránkách Apple
Díky našemu partnerství distribuce Apple produktů jsou ceny hardwarových konfigurací stejné jako u oficiálních Apple Premium reseller CZ.